luni, 25 mai 2009

FLORI DIN PANGLICAAceasta este o tehnica foarte simpla de realizare a funditelor din panglica.Panglica se insaileaza cu acul in forma dorita (in functie de cum dorim sa avem petalele funditelor) apoi strangem ata la capat si coasem .Gata fundita.Aceste fundite pot fi aplicate pe haine, folosite ca si bijuterii, sau decor pentru casa.

12 comentarii:

 1. Am tot dat o fuga pe aici sa mai vad si eu ce ai postat, ramas uimit vreau sa te felicit pentru blogul reusit pe care il ai, un pic diferit ca al altora si in acelasi timp plin de surprize, intuitie, creativitate. sunt baiat nu ma pricep la asa ceva, dar imi place lucrurile care le gasesc aici, felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 2. simplu... si frumos...

  RăspundețiȘtergere
 3. Adrian, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, si promit sa postez articole si pentru voi...baietii :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte frumos blog ai:))
  Intrebare: Este fotografia ta la avatar?
  Esti foarte, dar foarte frumoasa.
  O zi buna iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 5. Salutari Gabriela! Multumesc pentru aprecierile vis-a-vis de blog.Nu este fotografia mea la avatar dar am ales ceva care sa-mi semene :)

  RăspundețiȘtergere
 6. promit sa pun si fotografia mea.

  RăspundețiȘtergere
 7. esti foarte frumoasa si imi place mult blogul tau...sunt foarte interesante lucrurile pe care le expui,voi reveni cu placere...

  RăspundețiȘtergere
 8. mmary, iti multumesc pt cuvintele frumoase, numai ca la avatar nu este fotografia mea, dar asa cum am mai spus, promit sa pun si fotografia mea.

  RăspundețiȘtergere