sâmbătă, 30 mai 2009

FELICITARE EVANTAI

O felicitare usor de realizat si putin...parfum de altadata

12 comentarii:

 1. Foarte ingenioasa ideea si felicitarea!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. yo tambien siento compasion, es una pobre mujer. Un abrazo y nos seguimos leyendo...

  RăspundețiȘtergere
 3. Superba! as vrea sa fac si eu dar care este tehnica?

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. andra, dupa sablonul din a doua fotografie tai atatea parti cate vrei sa aiba eventaiul, le perforezi in parte de jos si le prinzi cu o funda.Unde sablonul e marcat cu X vei introduce guta (fir de undita) de la un capat la altul al evantaiului cam cat veri tu sa se deschida.Seper ca te-am lamurit...daca nu,astept noi intrebari.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ai putea sa faci si evantaie personalizate ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Ramona, sigur ca aceste evantaie pot fi personalizate.Depinde pentru ce anume trebuie sa le personalizezi, deoarece te pot ajuta si cu alte idei, astfel incat sa se preteze cat mai bine la nevoile tale.Este important un carton de buna calitate.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pai de exempu pe 15 iunie va fi ziua baietelului meu si ma gandeam sa le ofere invitatelor lui cate un evantai inscriptionat cu numele,poza si anul lui de nastere .
  Cer prea mult ?

  RăspundețiȘtergere
 9. pai cerintele nu ar fi multe, numai ca timpul ar fi cam limitat dar s-ar rezolva si asta, ca banuiesc ca nu e vorba de 100 de evantaie.ar fi bine daca mi-ai putea trimite pe mail o fotografie si datele despre care vorbeai, ca in functie de asta sa pot concepe ceva, iar tu sa dai ok-ul sau sa faci corecturile pe care le vrei.evident ca trebuie sa imi mai spui si ce culoare doresti sa aiba cartonul din care vor fi facute evantailele, ca sa-l pot procura din timp, si cate evantaie doresti.astept aceste detalii, apoi mai vorbim

  RăspundețiȘtergere
 10. simplu de realizat, dar de efect...

  RăspundețiȘtergere